Shopping Cart 0 items - 0.00 € 0

KAUPPA- JA TOIMITUSEHDOT
Thyra Gorm -kengät valmistuvat käsityönä useiden eri työvaiheiden jälkeen. Toimitusaika on 2-6 viikkoa. Toimitusaikaan vaikuttaa mm. tilausten ruuhkatilanne, loma-ajat, kenkäkoneiden toimivuus ja inhimilliset syyt esim. yrittäjän terveydentila.

Thyra Gorm -kenkien päälliset ovat kasviparkittuja rasvanahkoja, joiden väreissä saattaa olla nahkatehtaan erästä johtuvia vuotakohtaisia tummuuseroja verrattuna verkkokaupan kuvien ja malliparien nahkojen välillä. Nahkavuodissa saattaa esiintyä pieniä luontaisia jälkiä, esim. hyönteisenpuremat. Päällisen pinnan hoito ja rasvaus saattaa tummentaa nahkojen väriä.

MAKSUEHDOT

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Handelsbanken, Nordea, Osuuspankki, DanskeBank, S-Pankki, Säästöpankki, Paikallisosuuspankki, Aktia, Ålandsbanken, Omasaastopankki, Siirto sekä Joustoraha.

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN
Peruuttamisoikeus ei koske kenkiä, jotka on värin tai sen muiden ominaisuuksien osalta valmistettu kuluttajan vaatimusten mukaisesti (ns. mittatilaustavarat).

HUOM! Tilausta ei voi perua sen jälkeen, kun tilattujen tuotteiden valmistus on aloitettu.