Shopping Cart 0 items - 0.00 € 0

Thyra Gorm -avokkaat ja -nilkkurit

Thyra Gorm on uusi kenkämerkki, jonka mallit valmistetaan käsityönä Haraldin Kengän verstaalla Helsingissä. Punaisena lankana mallistoa suunniteltaessa on ollut kestävä kehitys sekä luontoa arvostava kuluttaminen ja malliston kaikki materiaalivalinnat sekä valmistusmenetelmät ovatkin näiden arvojen mukaisia.

Yrittäjä Nora Harald aloitti tutkimustyön luontoystävällisen kengän valmistuksesta vuonna 2005, päämäärinään erikoisammattitutkinto ja oma ekologinen jalkinemallisto. Nyt reilu kymmenen vuotta myöhemmin verkkokauppa on totta ja kaksi naisten kaunista kenkämallia markkinoilla.

Verkkokaupassamme on mahdollista valita mieleiseenne kenkämalliin oma väriyhdistelmänne kuudesta eri päällisen väristä tai tilata yksiväriset kengät, jos niin haluatte. Kengät valmistetaan aina tilauksesta, jalkinemestarilta välikädettä suoraan asiakkaalle.

Thyra Gorm -kenkien päälliset ovat luonnollisen kaunista ja kestävää kasviparkittua rasvanahkaa. Vuorinahka on miellyttävän pehmeää, neutraalin väristä ja vapaata harmillisilta (mm. kromi) aineilta, joten kenkiä voi pitää turvallisesti paljaissakin jaloissa.

Thyra Gorm -kenkä on suunniteltu kestämään. Kenkien nahkainen antura on ommeltu kiinni kengän etupäälliseen vahalangalla ja kenkien täysnahkaiset korot takaavat sen, että rakenne on kestävä. Kenkien kulutuspinnat ovat kumia ja vaihdettavissa uusiin tarvittaessa. Verkkokaupassa voit myös valita pohjareunan ja koron viimeistelyvärin. Kenkien tikkaukset ommellaan aina käyttäen mustaa, erivahvuista lankaa.

Thyra Gorm -kenkien muoto eli lesti on pitkän suunnittelun tulos, jonka tavoitteena on erinomainen istuvuus ja miellyttävä mukavuus jaloillenne.

Luonnon visio inspiroi kauniissa väreissä

Materiaalit

Thyra Gorm -malliston kengät valmistetaan turvallisista materiaaleista, luontoa ja kestävää kehitystä ajatellen.

Päällismateriaali on kasviparkittua kestävää rasvanahkaa. Mallistossa käytetty nahka on vahvaa, mutta sopivan joustavaa muotoiltuakseen hyvin jalkaan jo muutaman käyttökerran jälkeen.

Värillisissä vuodissa saattaa olla pieniä vuotakohtaisia tummuuseroja nahkatehtaan valmistuserästä johtuen. Päällisnahka on testattu ja vapaa harmillisilta aineilta sekä todistettu täysin orgaaniseksi materiaaliksi.

Kontaktiliimaa käytetty ainoastaan kumisen ulkopohjan kiinnitykseen takaamaan kunnollinen pysyminen käytössä. Kenkien päällisen ja pohjareunan ompeleet on ommeltu polyesterilangoilla, koska se on kestävää.

Kenkiä voi pitää turvallisesti vaikka paljaassa jalassa, koska vuorinahat on myös kasviparkittua ja vapaita harmillisilta aineilta. Vuorinahka on vahvaa, värjäämätöntä ja miellyttävää neutraalin väristä nahkaa.

Liimaukset mm. nahkapohjat, nahkakorot ja kenkäkomponentit on kiinnitetty kengän rakenteeseen ympäristöystävällsiellä vesiohenteisella liimalla.

Itsesi näköiset kengät