Shopping Cart 0 items - 0,00 € 0

Thyra Gorm -avokkaat ja -nilkkurit

Thyra Gorm on uusi kenkämerkki, jonka mallit valmistetaan käsityönä Haraldin Kengän verstaalla Helsingissä. Punaisena lankana mallistoa suunniteltaessa on ollut kestävä kehitys sekä luontoa arvostava kuluttaminen ja malliston kaikki materiaalivalinnat sekä valmistusmenetelmät ovatkin näiden arvojen mukaisia.

Yrittäjä Nora Harald aloitti tutkimustyön luontoystävällisen kengän valmistuksesta vuonna 2005, päämääränä erikoisammattitutkinto ja oma ekologinen jalkinemallisto.

Thyra Gorm -kenkien päällisen nahka ovat luonnollisen kaunista ja kestävää kasviparkittua rasvanahkaa. Vuorinahka on miellyttävän pehmeää, neutraalin väristä ja vapaata harmillisilta (mm. kromi) parkkiaineilta, joten kenkiä voi pitää turvallisesti paljaissakin jaloissa. Kengät valmistetaan aina tilauksesta, ilman välikäsiä suoraan asiakkaalle.

Voit valita avokkaaseen tai nilkkuriin mieluisan värin kuudesta eri vaihtoehdosta tai kokeilla miltä näyttää jos kengissä onkin useampi väri. Pohjan reuna ja korko luonnonparkki tai musta, voit valita kumman haluat. Kaikki tikkaukset on ommeltu mustalla langalla.

Thyra Gorm -kenkä on suunniteltu kestämään. Kenkien nahkapohja on ommeltu kiinni kengän etupäälliseen ja kenkien täysnahkaiset korot takaavat sen, että rakenne on kestävä. Kulutuspinnat ovat kumia ja vaihdettavissa uusiin tarvittaessa.

Thyra Gorm -kenkien muoto eli lesti on pitkän suunnittelun tulos ja tavoitteena on erinomainen istuvuus.

Käy ihmeessä kokeilemassa Kenkäpeliä, joka löytyy välilehdeltä!

Luonnon visio inspiroi kauniissa väreissä

Materiaalit

Thyra Gorm -malliston kengät valmistetaan turvallisista materiaaleista, luontoa ja kestävää kehitystä ajatellen.

Päällismateriaali on kasviparkittua kestävää rasvanahkaa. Mallistossa käytetty nahka on vahvaa, mutta sopivan joustavaa muotoiltuakseen hyvin jalkaan jo muutaman käyttökerran jälkeen.

Värillisissä vuodissa saattaa olla pieniä vuotakohtaisia tummuuseroja nahkatehtaan valmistuserästä johtuen. Päällisnahka on testattu ja vapaa harmillisilta aineilta sekä todistettu täysin orgaaniseksi materiaaliksi.

Kontaktiliimaa käytetty ainoastaan kumisen ulkopohjan kiinnitykseen takaamaan kunnollinen pysyminen käytössä. Kenkien päällisen ja pohjareunan ompeleet on ommeltu polyesterilangoilla, koska se on kestävää.

Kenkiä voi pitää turvallisesti vaikka paljaassa jalassa, koska vuorinahat on myös kasviparkittua ja vapaita harmillisilta aineilta. Vuorinahka on vahvaa, värjäämätöntä ja miellyttävää neutraalin väristä nahkaa.

Liimaukset mm. nahkapohjat, nahkakorot ja kenkäkomponentit on kiinnitetty kengän rakenteeseen ympäristöystävällsiellä vesiohenteisella liimalla.